slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

Welkom!

Geachte Bezoeker, welkom op MeteOosterhout. Hét amateur weerstation voor Oosterhout, Noord-Brabant en directe omgeving.


MeteOosterhout, gelegen onder de rook van de Slotbosse Toren, is on-line sinds 8 maart 2012.  Er bestond bij mij al langere tijd belangstelling in een eigen weerstation en zoals u kunt zien op deze pagina's is het er dan toch uiteindelijk van gekomen.  Mijn keuze is, na lang zoeken, gevallen op een station van het merk TFA. Een weerstation van uitstekende kwaliteit waar ik als weeramateur voorlopig wel even mee vooruit kan. De sensoren van het systeem werken voldoende nauwkeurig en accuraat. De technische gegevens en specificaties van de gebruikte hard- en software van het station kunt u elders op deze site vinden in de navigatiebalk hierboven. U kunt rechtstreeks naar het weerstation door hier te klikken of door te klikken op het "ezelsoor" rechts boven aan de pagina. Wanneer U verder geen actie onderneemt zal het systeem U automatisch doorsturen naar het weerstation na 45 seconden.  Mobiele devices als de iPhone, Blackberry, Android en Windows Mobile Smartphones, iPad's en Android en Windows tablets worden door de software van MeteOosterhout automatisch opgemerkt en zullen worden doorgestuurd naar een mobiele en lichtere versie van MeteOosterhout welke beduidend sneller laadt en veel minder bandbreedte vraagt van de verbinding.

Deze website is volop in "beweging" en wordt regelmatig vernieuwd en aangepast met de nieuwste ontwikkelingen. Kom dus eens wat vaker terug om naar de weerdata te kijken en om te zien wat de veranderingen zijn.

Veel plezier op MeteOosterhout...

Met vriendelijke groet, Cees Tak
Weeramateur.

 

Thema Ontwerp & Design: Cees Tak
© 2012 - 2018 Cees Tak Fotografie

U bent en blijft ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor genomen beslissingen op basis van informatie vermeld op deze site.
MeteOosterhout aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid.